Willem Engel en Theo Schetters | De stand van zaken m.b.t. de Coronahoax en vaccinatieschade!

Registraties zijn gesloten


De laatste Uit Je QRitisch avond! Ach wat jammer …

Maar we sluiten wel af met een topavond! Een topavond over dát waar het allemaal mee begon; Het Coronaschandaal.

Twee waarheidshelden van het eerste uur komen ons bijpraten over de laatste stand van zaken rondom de Corona-hoax en de gevolgen van het gevoerde beleid en de vaccinaties:

Theo Schetters en Willem Engel


Ze behoeven natuurlijk eigenlijk geen introductie meer maar toch even kort een paar wapenfeiten.

Theo Schetters is bioloog en immunoloog, en één van de meest vooraanstaande Nederlandse wetenschappers die tegen het officiële Corona narratief inging. Hij waarschuwde als één van de eerste voor de gevaren van het mRNA-vaccin. Samen met andere wetenschappers en artsen bekritiseerde Theo de massavaccinatiecampagne van de overheid.

Momenteel is Theo vooral actief om de gevolgen van de vaccinaties in beeld te krijgen binnen het reguliere medische circuit. Een wetenschappelijk artikel van zijn hand ligt nu ter beoordeling door collega wetenschappers voor, waarna het gepubliceerd kan worden.

De correlatie tussen de verhoogde oversterfte en de vaccinatierondes is al overduidelijk maar bij het onderzoeken van een causaal verband kan men nog niet rekenen op een enthousiaste medewerking vanuit de reguliere wetenschappelijke en medische wereld.

Willem Engel is de dansleraar met meer verstand van zaken dan het gehele OMT. Met zijn interview bij Café Weltschmerz en later met de oprichting van Viruswaanzin (later Viruswaarheid en nu Voorwaarheid) ontketende Willem een golf van burgerverzet tegen de technocratische overheidsterreur, die onder het mom van Coronabeleid over ons werd uitgerold.

Meer dan wie dan ook was Willen het gezicht van het verzet en voor velen een rolmodel. Samen met kompaan Jeroen Pols voerde Willem ook vele rechtszaken tegen de overheid en liet zien dat, wanneer hun machtspositie ter discussie wordt gesteld, de overheid wel degelijk snel en adequaat kan handelen, zoals bij het aanvechten van de rechtmatigheid van de avondklok.

Met Voorwaarheid zet Willem zich tegenwoordig in om een breed scala aan zaken voor het voetlicht te brengen maar ook om de gewone burger handvatten te geven in zijn gerechtvaardigde strijd tegen een alsmaar meer bemoeizuchtige overheid.

Willem en Theo nemen ons mee in de laatste stand van zaken rondom de Corona-waarheid die steeds meer zichtbaar wordt, ook in de mainstream wereld. Welke juridische conflicten spelen zich af? Wat wordt inmiddels geaccepteerd door de reguliere wetenschap? En natuurlijk, waar staan we wat betreft vaccinatieschade en oversterfte?

Kom dus op 26 januari 2024 naar Congrescentrum Verploegen in Wijchen, voor een avond met

Willem Engel en Theo Schetters

 over

 De stand van zaken m.b.t. de Coronahoax en vaccinatieschade!Datum & Tijd
vrijdag januari 26, 2024
19:30 23:30 (Europe/Amsterdam)
Locatie

Congres­centrum Verploegen - Wijchen

Woeziksestraat 100
6604CM Wijchen
Nederland
--Congres­centrum Verploegen - Wijchen--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

uitjeQRitisch.nl

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.